Söktävling 2015-10-10

loading...

Lydnadstävling 2015-09-12

loading...

Inofficiell rallylydnadstävling 2014-03-08
Som en del av Diana Huukis domarutbildning arrangerades det en inofficiell rallylydnadstävling som hölls på Knivsta hundsportcentrum. Diana arrangerade och dömde hela tävlingen. Tack till alla som kom och tävlade med sina hundar samt grattis till Diana som tog ytterligare ett steg mot att bli rallylydnadsdomare.
Mästarklass: (bilden med border Collies)
1:a Anhelee Pugliano & Mizzy Vallentuna BK 99p.
2:a Cili Blomgren & Ailicec Kylie Väsby BK 92p.
3:a Cecilia Höglund & Ladängs Katitzi Märsta Sigtuna BK 87p.
Nybörjarklass: (bilden med 2 tollare & 1 sheltie)
1:a Cili Blomgren & Thea Väsby BK 96p.
1:a Hanna Isaksson & Holly Uppsala BK 96p.
3:a Linda Söderholm & Prima Uppsala BK

loading...

Temadag draghund 2013

loading...

Aktivitetsdag 10 November 2012
Den 10 november var det dags att samlas i klubbstugan för lite "belöning" för arbete med klubbens göromål under året. Vi skulle bjudas på spännande föreläsningar och god lunch under denna lördag. Först ut var Marie Sallander "Pyret" som föreläste om "Fakta och fördomar om hundmat" och efter lunch var det dags för Britta Agardh som föreläste om "Konditionsträning för hund". Det var en mycket trevlig och givande dag och alla som närvarade var mycket nöjda. Nedan följer lite bilder från dagen.

loading...

Valpar

loading...

Inger 70 år
Måndagen den 13 augusti samlades vi på klubben vid 19.00 för att fira Inger som  fyllt 70 år. Vi åt god tårta som Barbro bakat och hade en trevlig stund tillsammans innan det blev dags för hundträning.

loading...

Valstadagen 6 juni 2012
Den 6 juni gick Valstadagen av stapeln vid Vattentornet i Valsta. Märsta Sigtuna brukshundklubb fanns representerade och visade b la upp agility. Det gick också bra för allmänheten att ställa frågor om hund, vår klubb och hundsport i största allmänhet. Dagen var lyckad och vädret var på vår sida. Nedan följer lite bilder från dagen.

loading...

Vårflugan 17-20 maj 2012
Nedan följer lite bilder från helgen, titta och njut.

loading...

Träningstävling 1/9-10
Klockan 18.00 den 1 september samlades ett litet gäng på MSBK för att träna inför tävling. Det var på initiativ från Inger och Anita och de var också de som agerade tävlingsledare och domare.

loading...

SM i Bruks i Edsbyn 26-28/8-10 Upplandsdistriktet tog tre medaljer under detta SM.
Nedan följer lite fina bilder, tagna av David Sundqvist.

loading...

Ungdomsverksamhet 14-16juni och 22-23juni 2010
Sigtuna kommun i samarbete med MSBK Agility
Alla korten är tagna av Ingela Boström.

loading...

Gemensam träning vecka 26 på MSBK

loading...

Unga konstnärer gästspelar på MSBK

loading...

En trevlig träningshelg på MSBK 23/4--25/4.
Vi hann med att gå igenom de flesta moment under vår instruktörs, Lena Björnsson, vakande ögon. Mycket bra tips och råd har vi fått med oss i bagaget. Vädrets makter var med oss och det vart en riktig kanonhelg!

loading...

 MH 11/4-10
Åter dags för vårens MH. Det var 8 stycken härliga hundar som skulle mentalbeskrivas. Vädrets makter var med oss och det var en mycket rolig och givande dag.

loading...

Bilder från våra sökträningar

loading...

Appellspår 2014-08-13
prispallen efter hösstens appellspår. Men vår egen ordförande Birgitta Kornberg med Mahinda Wenda på en 2;a placering. 1;a Karin Wallén med Brec´s Unika Peika, 3:a Maria Kättström med Ruffle´s Sereband.

loading...

Monikakurs v39 2013

loading...

En augustidag i sökskogen
Vi träffades en fin augustieftermiddag för sökträning i Märsta. Denna gång var det Henne, Maj, Sofia, Tessan och Jenny som kunde närvara. Nina, Anna  och Veronika hade fått förhinder. Idag hade vi faktiskt lite vind så det blev en del vindmarkeringar.

loading...

Lydnadstävling 15 augusti
Onsdagen den 15 augusti var det dags för kvällstävling på Märsta Sigtuna bk. Vi hade jättefint väder och fina insatser i alla klasser. Nedan bilder på prispallarna i alla klasser utom Elitklass, som fotografen tyvärr inte fick tid över att fotografera.
Klass 1: Vinnare är Maria Danielsson på 184 poäng och ett 1:a pris. Sen följer Sofia Johansson på 154 poäng/2:a pris och Ann Mari Svensson på 151,5 poäng/2:a pris.
Klass 2: Vinnare är Anna Edbom på 191,5 poäng och ett 1:a pris. Sedan följer Susanne Ortmanns på 184 poäng/1:a pris och Andreas Ljung på 165 poäng/1:a pris (som tyvärr var tvungen att avvika och därför inte finns med på prispallen).

loading...

Högre spår 9 juni

Nedan följer lite bilder från klubbens Högre spår den 9 juni. Det var en dag fylld med fina insatser och våra hemmaekipage Britt-Marie Andersson med Tinna och Jonna Nyberg med Vinna stod för jättefina resultat.
Vädret denna dag var heller inget att klaga på och både hundar, förare och funktionärer verkade stortrivas.

loading...

Lekstund i solskenet och på klubben

loading...

Fototävling
Nu är fototävlingen avgjord och vi fick in fyra fina bidrag på temat "Vinter med våra hundar".

loading...

Lite fina labradorbilder.
Nu har jag som ansvarig för hemsidan hittills avstått från att lägga ut privata bilder. Men då jag fotograferar mycket och ofta, tyckte jag ändå att det var dags för lite sköna bilder som kanske glädjer så här i vintermörkret. Håll till godo!

loading...

Sopplunch Tisdagar på MSBK
På Tisdagar mellan 10.00 och 14.00 samlas vi på MSBK (inte instruktörsledd träning) och pratar, äter lunch, går promenad tillsammans och tränar lite.
Här är en bild från de hundar som har varit med.

loading...

Klickerkurs MSBK 20-21  november 2010
Vi samlades ett gäng på MSBK den 20-21 november för klickerkurs, det vart en givande helg för alla ekipagen. Lärde oss mycket och hade väldigt trevligt. Våra hundar var mycket trötta och nöjda vid hemkomst. Tack för en trevlig helg!!

loading...

Agilitytävlingar 14-15/8-10
MSBK i samarbete med Uppsala hundvänner ordnade agilitytävlingar under helgen 14-15 augusti. Helgen blev mycket lyckad och MSBK hade fina framgångar!
Nedan följer ett bildgalleri från denna helg. Foton tagna av Dorota Anglart, Uppsala hundvänner.

loading...

Reka spår inför Högre spårtävling 5 juni MSBK

loading...

Agilitytävling 2010-05-02
Den 2 maj var det dags för Agilitytävling på MSBK, (dubblerad tävling - 2 hoppklasser och 2 agilityklasser). Det vart en mycket trevlig dag, strålande väder, glatt humör, och gott om deltagare och publik. Nedan följer lite bilder från denna lyckade dag.

loading...

Här bjuds ni på lite blandade bilder, titta och njut.

loading...