Tisdagsgruppen tar en paus! Återkommer men info
 

Tisdagsträffar

På tisdagar  samlas vi på klubben klockan 10.00, går en längre promenad tillsammans med kopplade hundar, då kan vi även lägga in hundmöten. Efter promenaden kan de som vill låta sina hundar leka lösa, uppdelade på små och stora hundar. Efter promenaden tränar vi platsliggning, lydnad och inkallning, bl a. Lunch med hemlagad soppa, bröd, smör, ost och kaffe går att köpa. Under lunchen brukar det vara givande "hundsnack", hundarna är med inne i stugan (uppbundna), det är en jättebra träning att få vistas med andra hundar även inomhus utan lek och kontakt(s k passivitets träning).

Kanske någon går kurs och har fått läxa, då kan vi hjälpas åt med läxan, eller så kan man dela med sig av egna kunskaper. Kanske man vill träna själv, det är upp till var och en vad man vill göra. Det viktiga för oss är gemenskapen tillsammans med hund och hundägare, gammal som ung.

Detta är ingen kursverksamhet och det finns ingen instruktör på plats för att hjälpa till. Det är en verksamhet för att träffas, ha kul med sina hundar och tillsammans få sin hund bekväm i vardagen.

Varmt välkomna!
Hälsningar Yvonne
0704448620
yvonne@eidenson.com